четвъртък, 10 юни 2010 г.

Защо отивам на прайд?

Няма да го напиша като есе, каквото по-принцип трябва да бъде. Ще го напиша така както го чувствам.

Отивам за да подкрепя различните, които не могат да бъдат разбрани и приети. Да и аз съм една от тях. Любовта обедниява, нали? Темата на таз годишният прайд е: "Обичай равенството, прегърни многообразието!" РАВЕНСТВОТО!!!! Да пред Бог сме равни. И болни и съкати и в лошо настроение днес, влюбени или пък с разбити сърца утре. Всички сме равни.

Искате ли да ви кажа, че ние сме многообразни и цветни като дъгата? Дамммм. Умни, отговорни, работим по много, точно като вас - хетеросексуалните. И ние ходим по барове, по изложби, на кино, на театър. По нищо не се отличаваме от вас. Само по едно единствено нещо - падаме си по хора от нашият пол.

Ние сме ви приели, нали? А вие нас защо не можете? Какво не харесвате в нас. По-грозни ли сме? С недъг може би!? Или мислите, че сме с изкривени мозъци и трябва да ходим в лудницата. Е нека ви кажа едно нещо - ще ви се наложи да ни приемете. Научете се да харесвате и оценявате различните. Ние не ви мразим. И вие не ни мразете.

Ела и защити равенството. Бъди с нас. Любовта обедниява. Няма нищо по-лесно от това да обичаш. Любовта ни учи да сме добри. Когато обичаш се усмихваш с лекота. Когато си приет се чувстваш неотхвърлен. Ела и ни подкрепи на 26.06.2010 :-) Обичай равенстово и прегърни многообразието.

2 коментара: